BLASKÓ GYÖRGY ÉPÍTÉSI VÁLLALKOZÁS

Céginformáció

Blaskó György szeghalmi építési vállalkozó kilenc év magas építőipari szakmai tapasztalattal, 1992-ben az egyre növekvő építési feladatok sokrétű és színvonalas kiszolgálására hívta életre egyéni vállalkozását.

Az alapítás óta eltelt több mint két évtized sikeressége a vállalkozás minőségi fejlesztésének, a folyamatosan növekvő létszámú szakképzett munkatársaknak, és az infrastrukturális fejlesztésnek köszönhető.

A vállalkozás tevékenységébe tartozik fő-, és generál vállalásban ipari-, kereskedelmi létesítmények, valamint színvonalas lakóépületek, közintézmények kivitelezése, műemléképületek épületfenntartása, mindezek felújítása, korszerűsítése. Fémszerkezetek gyártása, szerelése, acélvázas csarnokok építése. Faipari nyílászárók gyártása, felújítása, lambériázás, széleskörű asztalos munkák.

Gondosan válogatott partnerek segítségével teljes egészében a vállalkozás átvállalja a megrendelőktől a megvalósítani kívánt projektek lebonyolítását. Sok éves tapasztalattal rendelkező munkatársak nagy biztonsággal és hozzáértéssel koordinálják az ügyfelek beruházásait a tervezéstől kezdve a komplett megvalósulásig.

A ma 33 főt foglalkoztató vállalkozás különlegessége, hogy kivitelezés során elsősorban megbízható, saját munkaerőt használ. Emellett méltán lehet büszke gépparkjára melyet a következők alkotnak: KIA, Renault, Fiat Ducatto 1,5 tonnás, Iveco billenő platós, és MAN 10 tonnás tehergépkocsik, Renault személyszállító, JCB CX1 és JCB CX2 kotró rakodó földmunkagépek, BOBCAT rakodó földmunkagép, Toyota targonca anyagmozgatógép, elektromos önjáró ollós emelők, gyorsemelők, állvány és zsalurendszerek, döngölőbékák és lapvibrátorok, vakológépek, betonkeverők, komresszorok, bontókalapácsok, agregátorok, kéziszerszámok. A legújabb fejlesztések eredményeképpen JMT60 Honda motoros betonsímitó gép, 170 Ah és 370 Ah Inverteres hegesztőgépek.

Cél, hogy a megrendelők megbízható partnernek tekintsék a vállalkozást, melyet a megrendelői igényeknek megfelelő, kiváló minőségű szolgáltatás nyújtásával kíván megvalósítani, és folyamatosan fejleszteni. Ennek érdekében 2012-ben bevezette az ISO minőségirányítási rendszert, tevékenységeit az ISO 9001:2008, és az ISO 14001:2004 szabvány követelményeinek megfelelően végzi. Emellett az alkalmazottak jelentős százaléka rendelkezik Egészségvédelem, Biztonság, Környezetvédelem (EBK) Alapismereti és Bányahatósági Vizsgával.

Az eredményes munkavégzést igazolja szintén, hogy a vállalkozást 2012. évben a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége "Békés megye 2012. Év Építőmestere" kitüntetésben, és Szeghalom Város Önkormányzata 2014. évben "Szeghalom város fejlesztéséért" c. elismerő oklevéllel jutalmazta.
A Vállalkozás 2016.október 17-től rendelkezik "Megbízható Cég Tanúsítvánnyal", melyet a kifogástalan szolgáltatásért, az ügyfelek professzionális kiszolgálásáért, illetve a megbízható cégvezetésért kapott.             

Referenciák

Elérhetőségek
Blaskó György építési vállalkozás
5520 Szeghalom
Hunyadi út 31/1.
Tel/Fax: 66/472-502
Mobil: 30/9453-183